Quote Anne-Sophie: “Als ik ooit trouw, dan trouw ik op een vrijdag de 13de!” En zo geschiedde het… clip_image001

Ons wettelijk huwelijk ging door op vrijdag 13 juni om 16u30 in de ridderzaal van het Egmontkasteel.
Het was een uniek moment om écht nooit meer te vergeten!

Dankzij het zangtalent van enkele leerlingen (onder leiding van Aaike De Saedeleer en Gerlinde Mehuys) werd onze ‘intrede’ muzikaal ondersteund met “Ik hou van u” van Noordkaap. (Ook bedankt aan Peter De Waele en Bart D’Haeyer voor hun instrumentale ondersteuning!).
Daarnaast zorgden de prachtige teksten (geschreven door Lien De Bock) voor de nodige lach en traan tijdens de dienst. De aanwezigheid van leerlingen, collega’s, (letterlijk) verre vrienden, dichte vrienden, familieleden en lieve sympathisanten maakten het geheel voor ons compleet.

Aaike De Saedeleer en Erwin Argyl zorgden ervoor dat we de benenwagen mochten thuislaten en lieten ons gebruik maken van een pareltje uit hun privécollectie. De wagen arriveerde niet alleen met privé-chauffeur, hij was ook prachtig versierd – met inclusief een luipaardvelleke op de zetels. Het was niet alleen échte luxe, het was authentiek, prachtig en (stiekem) ook overweldigend. clip_image001[1]

Na de plechtigheid werd er nog een kleine receptie voorzien voor iedereen die aanwezig was. Er werd een toepasselijke ‘13’-geserveerd of een fruitsapje voor de liefhebbers. Dankzij Monique Menschaert en Freddy De Clercq kreeg iedereen tijdig zijn glaasje en werd bijgevuld waar nodig.

Tot slot moeten we absoluut Stijn De FreynePhilip Herregodts en Rutger De Bosscher nog bedanken. Stijn was de stille kracht die heel wat heen-en-weer heeft gereden om alles tijdig op zijn plaats te krijgen. Philip en Rutger hebben er samen voor gezorgd dat geen enkel moment verloren is gegaan. Zij filmden, namen foto’s en verbaasden ons nadien met hun geweldig mooie resultaten. Wie zichzelf graag even willen spotten of voor wie de sfeer wil opsnuiven, kan terecht in ons fotoalbum dat HIER terug te vinden is.

egmontkasteel