HE

Tijl De Troyer

SHE

Anne-Sophie Roscam

Getuige van Anne-Sophie: Lien De Bock

Bestie én meest geweldige getuige van Anne-Sophie. Lien organiseert de volledige kerkdienst én neemt er al het gekwetter over de trouw ‘zomaar’ bij. Met zo’n gedreven soulmate kan het zeker en vast niet meer mislopen! Als kers op de taart krijgt zij de hulp van Stijn De Freyne en Kim Paerewijck voor de versiering van de kerk. Wát een team!

lien

 

Getuige van Tijl: Nele De Troyer

Tofste en meest geweldige zus van Tijl. Nele draagt nog steeds veel zorg van haar “klein broerke” en is bovendien ook de mama van de twee kleinste bruidskindjes.

nele

 

Ceremoniemeester: Lore Solemé

Erg goede vriendin en bijzonder getalenteerde madam (vooral op organisatorisch vlak!). Zij zal de dag zelf instaan voor het reilen en zeilen. Enige dwaling in de planning zal zij trachten te voorkomen… Wie dacht te laat te komen, kan maar beter nú al een goede uitleg bedenken ;-)

lore

 

Bruidsjonker: Lucas Miserez

Metekind (en eigenlijk ook broer) van Anne-Sophie. Lucas is 10 jaar en houdt van voetballen, muziek maken en breakdancen.

lucas

 

 

Bruidsjonker: Arno Den Broeder

Petekind van Tijl. Arno is 4 jaar en hevige fan van Cars. Hij speelt dan ook graag met autootjes en gaat graag naar school.

arno

 

Bruidsmeisje: Femke Den Broeder

Nichtje van Tijl en tweelingzus van Arno. Femke is 4 jaar en hevige fan van Princess. Ze speelt graag met poppen en kijkt graag TV.

femke

 

Marleen Herregods en Antoine Miserez

Ouders van Anne-Sophie en toekomstige schoonouders van Tijl (ahja..).
Zij zijn intussen al 18 jaar getrouwd en hebben nog drie andere kinderen: Anton, Jakob en Lucas (zie hierboven)

 antoine en marleen

 

Marleen Sandrap en Dirk De Troyer

Ouders van Tijl en toekomstige schoonouders van Anne-Sophie (ahja..). Zij zijn intussen al 35 jaar getrouwd, en bezitten een eigen ceremoniewagen: een Volvo Amazone uit het jaar 1965! Papa Dirk wil deze voor één dagje ter beschikking stellen en bombardeerde zichzelf tot privéchauffeur (joepie!).

dirk en marleen